Hoeveel kost het om gelnagels te laten zetten?

Wil je graag jezelf eens verwennen met mooie verzorgde nagels? Dat kan! Lees hier meer over de gelnagels en hun hun gemiddelde prijs.

gelnagels

Wat, gelnagels?

Gelnagels zijn een harde gel met een dikkere structuur dan de gewone gellak. Door middel van een UV-lamp zal de gel uitharden en vast blijven zitten op je nagel. Deze gel is er in vele kleuren en glitters. Deze gel kan op natuurlijke wijze op je nagel komen, maar je kan je nagels ook laten verlengen met sjablonen of tips. Deze gelnagels worden gebruikt voor een versteviging van de natuurlijke nagels.

Deze gelnagels blijven meestal gedurende twee tot drie weken op je nagels zitten. Je kunt ze best laten verwijderen door een professional, in plaats van ze zelf af te prutsen. Normaal geraakt je natuurlijke nagel niet beschadigd door gebruik van gelnagels, maar het verwijderproces kan er na een tijdje voor zorgen dat je nagels brozer worden.

Gemiddelde prijs

De prijzen zijn echter zeer schommelend en afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je nagels thuis te laten doen, maar je kunt ook naar een salon gaan. Ook hangt de prijs sterk af van de professie van de manicure.

Voor het zetten van gelnagels zal de prijs gemiddeld tussen €30,00 – €70,00 schommelen. Voor het bijwerken zal dit tussen €20,00 – €40,00 zijn. Indien je dan nog kiest voor extra details, bv. een steentje, zal je hiervoor moeten bijbetalen.

Goedkopere mogelijkheden?

Op internet vind je af en toe ook nagelstylistes die goedkoper werken. Bijvoorbeeld betaal je bij hen slechts €10,00 voor het zetten van gelnagels. Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat het om een styliste gaat die nog aan het leren is en haar portfolio graag wil uitbreiden. Anderzijds kan het ook zijn dat de styliste heel snel werkt en goedkopere producten gebruikt, waardoor ze zo goedkoop is.

Benieuwd om zelf gelnagels te zetten? Lees hier waar je op moet letten.