Wat is de prijs om een container te huren?

Een afvalcontainer is handig om bij werken allerlei afval te verzamelen, zoals bouwafval, tuinafval, puin, steenafval en gemengd afval. Je kan zo’n container huren en laten leveren waar je maar wil. De grootte en de soort afvalcontainer kan je kiezen. Is je container vol? Dan komt de leverancier hem weer ophalen.

Soorten afvalcontainers

Afvalcontainers zijn te huur in verschillende maten en vormen. Zo kan je kleine containers huren van 6m3, 7m3 of 9m3 of grotere van 12m3 en 25m3. Afhankelijk van de klus waarvoor je de container nodig hebt, neem je een container in een bepaalde vorm. Er worden standaard open containers verhuurd, maar ook gesloten containers, de zogenaamde ‘kapelcontainers’. Vaak staan die voor langere tijd op eenzelfde locatie. Een ander type is de container met gekeurde hijsogen, die ingezet wordt op werven met een kraan.

Wat kost het om een container te huren?

Je richtprijs berekenen doe je op basis grootte of type afval. Met deze prijs simulator weet je meteen waar je aan toe bent. In de prijs zijn enkele extra’s inbegrepen: een afdekzeil en rijplaten ter bescherming van je oprit.