Wat is de prijs van een Netflix abonnement?

Digitaal is het nieuwe normaal. En dat geldt ook voor ons kijkbuisgedrag. Analoog TV kijken is zo 1993. Nog geen Netflix, Apple TV of Disney +? Fix it! Er gaat een wereld voor je open. Netflix is en blijft de topper binnen het digitale aanbod. Van “Breaking Bad” tot “Goodfellas”, Netflix has it all. Gratis is deze streamingsdienst helaas niet, maar vanaf 7,99 euro per maand heb je al een standaardabonnement. Wat is nu de prijs van een netflix abonnement? Ontdek in deze blog de prijzen van de 3 mogelijke Netflix-abonnementen:

Netfilx op Ipad

 

Het Netflix basisabonnement

Het basic-abonnement is het goedkoopste. Logischerwijs heeft het dan ook de minste mogelijkheden. Voor 7,99 euro per maand kan je jouw content niet in HD kijken en is het kijken maar mogelijk op 1 scherm. Ideaal voor kleine gezinnen met geen al te grote honger naar nieuwe series en beperkte bingewatch ambities. Bovendien is het gebruik van een Netflix-account heel efficiënt.

Het Netflix standaardabonnement

De iets duurdere en tevens de meest gekozen optie is het standaardabonnement. Je favoriete serie in HD en op 2 schermen tegelijkertijd kunnen kijken voor slechts 11,99 euro per maand. Hey teenager, wat dacht je van een Netflix-en-chill momentje voor jou en je lief terwijl je ouders beneden naar een “grote-mensenfilm” kijken. Zo storen ze jullie niet! 😉

Het Netflix Premium-abonnement

Voor de echte verslaafden onder ons is er nog het Premium-abonnement. Voor bijna 16 euro per maand kijk je op vier schermen tegelijk naar films en series. Maar er is meer: je kijkt jouw content nu ook in Ultra HD. Cinéfiel, this is your pick

Acties met partners

Netflix is een aantrekkelijke product voor partneracties. In het verleden pakten bedrijven als Proximus al uit met een gratis Netflix abonnement bij één van hun acties. Hou de markt dus maar goed in de gaten.

Welk abonnement je ook kiest, met Netflix gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Een wereld van honderden kwaliteitsvolle series en films. En als je denkt dat je het na een tijdje wel allemaal zal gezien hebben, dan ben je mis. Netflix vult zijn content elke week aan. Vervelen? Never!

Meer nood aan ontspanning en beweging tussen de mooie landschappen in plaats van binnen te zitten? Ontdek dan hier de prijs van een koersfiets!